Vi bor på Fyn, på en gl. gård fra 1848 i Bøjden, som vi har brugt nogle år på at istandsætte og har fået lavet et dejligt stort værksted, hvorfra vi både vil producere, udstille og sælge vores keramik og billeder.

Der er et hyggehjørne med faglitteratur, sofa og brændeovn, måske en kop varmt, du skal være velkommen.

Vi arbejder i stentøjsler som brændes mindst 2 gange. 1.gang når genstanden er tør skal den forglødes på 950-1000grader derefter skal den glaseres og herefter brændes den igen på mindst 1250 grader, efter dette kan der brændes yderligere 1 gang, for at få sølv/guld eller porcelænsfarver på, dette på ca. 800grader.

Med teknikker som drejning, tryk, pølser, plader og modellering, vi støber ikke.

Vi har altid lavet vores egne glasurer helt fra bunden og de er selvfølgelig uskadelige og kan anvendes til føde og drikkevarer.

Alt er håndlavet og unika.

Vi bruger også gerne materialer som pil, jern, sten, glas, drivtømmer osv.

Jeg har været i kontakt med en masse forskellige håndværk, stof, strik, hækle, sy, tilskæring, læder, jern, glasslumpning, træ, murværk, pudsning og sidst uddannet mig til maler, så nu venter jeg bare på det hele skal gå op i en højere enhed ;O
Vi har arbejdet med ler siden 1985.

Mange vil huske vores kendte delikate syrenfarvede glasur og vores tynde ”klippe-kantede” fyrfads stager, ja og så alle vores dyr, frøer, fugle, heste, kuttenisser, store ørnekrukker, Damekrukker osv.

Vi kommer fra Helsingør og Snekkersten og har boet i Tikøb fra 1988-2005 hvor vi havde værkstedet Q Keramik.

Vi har solgt en masse fra udstilling hjemme og fra torvet på Helsingør og Gilleleje.

1995-2002 havde vi forretning på Bjergegade i Helsingør (HarleQin) hvor vi solgte vores keramik/billeder. Her havde vi også rammeværksted hvor vi indrammede andres billeder efter ønske.

Vi har medbragt alle vores maskiner til indramning i træ og det vil vi tilbyde, når vi har fået lavet værksted til dette, vi har en masse bygninger der kun venter på gode formål ;O)

HA´ EN RIGTIG DEJLIG DAG ;O))

Sally Ann Svendsen